Fontos kiegészítők a konyhabútor tervezésben!

Konyhabútor bemutatóterem

Konyhabútor bemutatóterem

A tűzhely mellett is szükség van egy pultra, asztalfelületre, ahol a főzés előkészülete történik. Fontos, hogy a fűszerek elhelyezése is a tűzhely mellett, vagy afelett legyenek egy jól hozzáférhető helyen. A sűrűn használt nyersanyagok, cukor, liszt stb., a nyersanyagok összekeverésének a kijelölt helyén legyenek tárolva. A főzőedények többnyire a konyhaszekrény alsó tároló részeiben vannak. Praktikus, ha az étkezőedények is a folyamat végén vannak, hiszen többször is a tűzhelyről vagy annak közvetlen közeléből merjük ki az ételt a tálalóedénybe, alkalmanként az étkezőedénybe. A tűzhely melletti asztallapra tesszük a tálalóedényeket, és itt végezzük a tálaláshoz szükséges előkészítéseket, s onnan pakoljuk az étkezőasztalra. Javasolt a kétaknás mosogatótálca, erre azért van szükség, mert az egyikben mossuk, a másikban öblítjük az edényeket. Manapság egyre inkább elterjedtek a mosogatógépek, ezért a konyhabútor tervezés során, melyet az admiralstudio.hu oldalon kérhet, a helyét úgy kell meghatározni, hogy kényelmesen kezelhető legyen, illetve a kihúzáshoz körülbelül 60-60 cm-t biztosítani kell.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!